OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım oneplus 9r güncelleme

lecker

Üye
merhaba arkadaşlar bazı forumlarda güncelleme sonrası imei silindiğini söylüyorlar bu konuda bilgisi olan var mı ya da telefona sahip olup güncelleyen var mı? teşekkürler

merhaba arkadaşlar bazı forumlarda güncelleme sonrası imei silindiğini söylüyorlar bu konuda bilgisi olan var mı ya da telefona sahip olup güncelleyen var mı? teşekkürler
ben daha once boyle bır durumla karısılasmadım kac kere farklı telefonlara farklı rom da kurdum guncelleme de yaptım bu sekılde bır sorunla karsılasmadım.

One plus 9 ve 9pro android 12 güncellemesi yapınca IMEI uçuyor , one plus 9r da böyle bişey mevcut değil güncelleyebilirsiniz

Merhaba hocam biraz geç cevap veriyorum ama 2 gün önce stabil olan 12 güncellemesi geldi güncelleyeyim mi 9r modeline mi sahipsiniz?
Tavsiye etmiyorum içine etmişler şuan verilen update alan eskiye dönüyor ama yinede denemek için indirip kurun olmadı brick kurtarma talimatları ile geri dönüş veya custom Roma geçiş yapabilirsiniz benim gibi