OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Oneplus 9 Pro LE2123 hk.

Herkese Merhabalar,

Yeni almış olduğum LE2123 model numaralı Oneplus 9 Pro telefonuma imei atma işlemi yaptıktan sonra güncellemede sıkıntı yaşar mıyım?
Sevgili arkadaşlar aranızda bu model numarasına sahip telefon kullanan ve imei atan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ederim.

Herkese Merhabalar,

Yeni almış olduğum LE2123 model numaralı Oneplus 9 Pro telefonuma imei atma işlemi yaptıktan sonra güncellemede sıkıntı yaşar mıyım?
Sevgili arkadaşlar aranızda bu model numarasına sahip telefon kullanan ve imei atan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
Kendim yapmış olduğum araştırmalar ve uygulamalar sonucunda Oneplus 9 Pro LE2123 model numarasına sahip telefonumda imei değiştirme işlemi yapıldıktan sonra yazılım güncellemede sıkıntı olmuyor ve imei uçma silinme kaybolma gibi bir durum ile karşılaşmadığımı söylemek istiyorum, umarım bunun araştırmasını yapan arkadaşlara faydası olur.

İmei gitmiyor. 1 aydır kullanıyorum 2 kere resetledim. Yalnız telefon aşırı ısınıyor op5 te daha rahat oyun oynuyordum. Standart kullanırken bile ısıyı hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı? Yurtdışı telefonum

İmei gitmiyor. 1 aydır kullanıyorum 2 kere resetledim. Yalnız telefon aşırı ısınıyor op5 te daha rahat oyun oynuyordum. Standart kullanırken bile ısıyı hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı? Yurtdışı telefonum
Samsung üretimi (SD 888)işlemci yüzünden ısınıyor tsmc üretimi olsaydı böyle olmazdı 8gen 1 ve 888 termal anlamda fiyasko daha sonrasında uretilen 8+gen 1 ve 8 gen 2 tsmc üretimi termal sorunu olmayan modeller yapacak birşey yok bu şekilde kullanacaksınız ya da cihaz değiştirin