Merhabalar. 8T için kılıf arıyorum ama alabileceğim Facebook grubu olur bildiğiniz biryer var mı?
merhaba hocam oneplus 8t android 13 volte aktif etmenin bir yolu varmıdırZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Aynısını daha bugün Istanbul Sirkeci mopal (her marka model aklınıza gelecek cihazın kapağı olan) 180 TL ye aldım ama internette daha uygun
Merhabalar. 8T için kılıf arıyorum ama alabileceğim Facebook grubu olur bildiğiniz biryer var mı?
Yok hocam a11 sonrası volte yalan oldu 8t serisinde diag modunu açıp volte modemi kurmak gerekiyor ve swicht aktif etmek için ayarları açmak gerekiyor ki swicht erişim izni vermiyor ne yazık kimerhaba hocam oneplus 8t android 13 volte aktif etmenin bir yolu varmıdır
Bu Oneplus neden kapattı volteyi acaba? Bu kadar salak iş mi olur.Yok hocam a11 sonrası volte yalan oldu 8t serisinde diag modunu açıp volte modemi kurmak gerekiyor ve swicht aktif etmek için ayarları açmak gerekiyor ki swicht erişim izni vermiyor ne yazık ki
Aslında kapalı değil ama ülkemizde ki şebeke sistemi ile gelen volte modem dosyaları ayrı pdc ile yüklenen modem dosyasını kuramıyoruz.Bu Oneplus neden kapattı volteyi acaba? Bu kadar salak iş mi olur.