Buyrun bahsedin kullanan birisi olarakÜzerine 11.0.6.8 sürümü geldi. Ancak sorunlardan bahsedilmiş.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için sagolunOxygen updater de bahsetmişler hocam. Ben henüz yüklemedim. Beklemedeyim.
Google çeviride şöyle diyor. "Birçok kullanıcı, bu yapının cihaz gecikmesi ve ses / video senkronizasyonu gibi yaygın sorunları beraberinde getirdiğini bildiriyor. Kendi takdirinize bağlı olarak flaş."
Hocam 8 ile ilgili güncellemede açıklama var.bu sorunlar 7li sürümde mevcut değil miydi 8de mi problemli geldi
Hocam 8 ile ilgili güncellemede açıklama var.
Hocam başka forumlar ve gruplarda yükleyip pişman olanlar var gördüğüm kadarıyla. Ben yüklemedim.yahu .8'li sürümde de aynı nane varsa neden sürüyorlar piyasaya.. oneplus da böyle yapacaksa..
Ben de yüklü şuan herhangi bir sorun yok
Valla kurcaladım öyle sıkıcı bir durum görmedim yavaşlamada yok
Aynen hocam geri çekilmiş sabah vardı siz yazınca baktım uçmuş. 😄cihazdan cihaza farklılık gösteriyor herhalde,veya belli bir süre sonunda sistem oturuyor,kimisi de aradan 8-9 saat geçtikten sonra tüm sorunların ortadan kalktığını yazmış..ben gene de yüklemedim. zaten şu an güncelleme de görünmüyor, geri çekildi herhalde
Aynen hocam geri çekilmiş sabah vardı siz yazınca baktım uçmuş. 😄
Sağolun teşekkürler sizede telefon hayırlı olsun😊Forum hayırlı olsun. Ben de 8t ye geçtim. İlk mesajım.