Hocam update stabil olmayabilir sorunu aşmak için her ne kadar tavsiye edeceğim sıkıntı bile olsa cihazı format atıp deneyin sorun devam etmesi durumunda bir önceki sürüme dönmeniz gerekmekte.Android 12 güncellemesinden sonra (geçen hafta) telefonda herhangi bir ısınma olmadığı halde sürekli ama sürekli aşırı ısınma uyarısı verip bütün uygulamaları kapatıyor ve beni ana ekrana atıyor. Güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 303 Sorun ne olabilir ?
Hocam update stabil olmayabilir sorunu aşmak için her ne kadar tavsiye edeceğim sıkıntı bile olsa cihazı format atıp deneyin sorun devam etmesi durumunda bir önceki sürüme dönmeniz gerekmekte.
Herkeste olan birşey değil sorun hata veya arıza nasıl derseniz artık cihazda yüklü bir uygulamanın datası bile sebep olabilir veya yükleme öncesi veya sonrası custom müdahale varsa ondada verebilir böyle hatalar
Yok hocam Xiaomi değil bu cihaz gitmez sadece android 12 de bazı cihazlarda düşüyor IMEI ama formatta düşme olayı YokPeki hocam ımeı gider mi format attıktan sonra ?
Merhaba bendede aynı sorun android 12 indirdim yine aynı sorun oluştu geri android 13 yükledim siz bukabildinizmi sorunuHocam update stabil olmayabilir sorunu aşmak için her ne kadar tavsiye edeceğim sıkıntı bile olsa cihazı format atıp deneyin sorun devam etmesi durumunda bir önceki sürüme dönmeniz gerekmekte.
Herkeste olan birşey değil sorun hata veya arıza nasıl derseniz artık cihazda yüklü bir uygulamanın datası bile sebep olabilir veya yükleme öncesi veya sonrası custom müdahale varsa ondada verebilir böyle hatalar
Merhaba bendede aynı sorun android 12 indirdim yine aynı sorun oluştu geri android 13 yükledim siz bukabildinizmi sorunuAndroid 12 güncellemesinden sonra (geçen hafta) telefonda herhangi bir ısınma olmadığı halde sürekli ama sürekli aşırı ısınma uyarısı verip bütün uygulamaları kapatıyor ve beni ana ekrana atıyor. Güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 303 Sorun ne olabilir ?