SerseriStyLe
Admin
Update yayınlandı sonunda dostlar geç fark ettim efs yedeği alıp kuracağım bakalım efs düşecek mi göreceğiz artık 😅😅
Gitmedi hocam 2 kez kurdum ayrı ayrı denemek için IMEI düşmüyor ama volte devre dışı kalıyor ona göreArkadaşlar 12 güncellemesinde imei gidiyor mu?
Model KB2000
Hocam ben beğenmedim açıkçası sorunlar oyunda kendi kendine kapalı olduğu halde ekran ışığını kısıyordu onun dışında NFC sorunlu kendim denemedim ama deneyen Bir üyemiz dile getirdi volte saten kökten sorun.Teşekkürler hocam. Deneyimleriniz nasıl geçmeye değer mi sizce? Kimi hiç beğenmemiş kimi batarya konusunda çok memnun
He ya hocam orası kalkmaz mi? Daha önce kalkıyormuyduGüncelleme yaptım hiç bir şebeke sorunu vs ile karşılaşmadım. Şuanlik eskisene nazaran daha iyi bazı yönlerden. Sadece ana ekranın solundaki Google uygulamasını kaldıramıyorum tek sıkıntı o
Kalkmıyor hocam ben dahi kaldıramadım öyle bir yapmışlar ki tamamen saçmalık 🤬He ya hocam orası kalkmaz mi? Daha önce kalkıyormuydu
Görme işitme engelliler için olan bölüme yönlendirme yapıyor öyle bir ayar yok.Reddit de biri sormuş biri de cevap vermiş nasıl kaldırılacağını. Ekran görüntüsünü ekledim.
Kalkmıyor hocam ben dahi kaldıramadım öyle bir yapmışlar ki tamamen saçmalık 🤬
Uygulamayı sildim Google aramayı yinede gitmedi 😅😅😅
Play store de yok galiba. Apk indirip mi kuralım. Kullanımı basit mi işlemleri tarif eder misiniz.Arkadaşlar kaldırmanın yolunu buldum quick glance uygulamasını kurup ana ektan ve kilit bölümünden Quick Glanceyi kapattıgınızda google ortadan kayboluyo
İndirip kurdum bir şey yok. Uygulama yüklendi diyor aç seçeneği yok.Play store de yok galiba. Apk indirip mi kuralım. Kullanımı basit mi işlemleri tarif eder misiniz.
Uygulamayı kurun ayarlarda ana ekran ve kilit ekranı bölümünde göreceksiniz kapalı şekilde olcak. Resim atıyorum bunun gibiİndirip kurdum bir şey yok. Uygulama yüklendi diyor aç seçeneği yok.
Hocam çok sağol süper oldu bu emeğine sağlıkUygulamayı kurun ayarlarda ana ekran ve kilit ekranı bölümünde göreceksiniz kapalı şekilde olcak. Resim atıyorum bunun gibi
Uygulamayı kurun ayarlarda ana ekran ve kilit ekranı bölümünde göreceksiniz kapalı şekilde olcak. Resim atıyorum bunun gibi
Rica ederim 😀🙋🏻♂️Hocam çok sağol süper oldu bu emeğine sağlık
Hangi uygulamaları devre dışı bırakmak istiyorsunuz hocam?Selamlar. Android 12 de uygulama devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?