OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Oneplus 7t pro 5G McLaren şebeke!!!

Selam yaklaşık 6 aydır kullandığım one plus 7 t pro McLaren t- mobile cihazım günde 3 veya 4 defa şebekesi gidiyor telefonu yeniden başlatınca şebeke geri geliyor. bu yüzden telefon kullanılmaz duruma geldi.yardimci olabilirmisiniz?Screenshot_20220518-165434.jpgScreenshot_20220518-165425.jpgScreenshot_20220518-165434.jpgScreenshot_20220518-165425.jpgScreenshot_20220416-125026__01.jpgScreenshot_20220416-222456__01.jpgScreenshot_20220416-125026__01.jpg

Selam yaklaşık 6 aydır kullandığım one plus 7 t pro McLaren t- mobile cihazım günde 3 veya 4 defa şebekesi gidiyor telefonu yeniden başlatınca şebeke geri geliyor. bu yüzden telefon kullanılmaz duruma geldi.yardimci olabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 330Ekli dosyayı görüntüle 331Ekli dosyayı görüntüle 330Ekli dosyayı görüntüle 331Ekli dosyayı görüntüle 333Ekli dosyayı görüntüle 334Ekli dosyayı görüntüle 333
Bu sorunu nasıl Bir işlem sonrası yapmaya başladı hocam?
Yani başından beri mi böyle yoksa uygulama yükleyince veya update aldıktan sonra filan mı başladı sorununuz?

Cihazın Stock imeisinin qcn yedeği varsa qcn editör ile düzenleyip restore yapmayı denediniz mi hocam?
T mobile değişik ise birşey diyemem ama her oneplus repair yöntemi thunder ile ücretsiz yapilıyor.
Başka yapan toollarda var onlar ücretli.
Şöyle izah edeyim kodlama aynı herkes kendi arayüzünü ekleyip paralı olarak kullanıma sunuyor.
Thunder cracklenmis olduğu için bedava kullanma şansı veriyor.
Oneplus en düşüğünden en yüksek modeline kadar repair yapıyor.
Haliyle sizin cihazada yapamaması saçma geliyor.

Cihazın Stock imeisinin qcn yedeği varsa qcn editör ile düzenleyip restore yapmayı denediniz mi hocam?
T mobile değişik ise birşey diyemem ama her oneplus repair yöntemi thunder ile ücretsiz yapilıyor.
Başka yapan toollarda var onlar ücretli.
Şöyle izah edeyim kodlama aynı herkes kendi arayüzünü ekleyip paralı olarak kullanıma sunuyor.
Thunder cracklenmis olduğu için bedava kullanma şansı veriyor.
Oneplus en düşüğünden en yüksek modeline kadar repair yapıyor.
Haliyle sizin cihazada yapamaması saçma geliyor.
Ben böyle bi program duymadım linki varmi acaba

Aslında slotları silseniz error verme şansı olmaz ama sıkıntı cihazın slot silme kodları bilinmiyor.
Mevcut qcn yedeğini alıp restore etmeden efs slotları (IMEI) silinip restore yapıldığında kabul eder diye düşünüyorum ancak sıkıntı cihazın efs slotlarini silecek komut yok xioami cihazlar ile aynı mi kodlar oda bilinmiyor 🤔