Yusuf karadağ
Üye
Bu sorunu nasıl Bir işlem sonrası yapmaya başladı hocam?Selam yaklaşık 6 aydır kullandığım one plus 7 t pro McLaren t- mobile cihazım günde 3 veya 4 defa şebekesi gidiyor telefonu yeniden başlatınca şebeke geri geliyor. bu yüzden telefon kullanılmaz duruma geldi.yardimci olabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 330Ekli dosyayı görüntüle 331Ekli dosyayı görüntüle 330Ekli dosyayı görüntüle 331Ekli dosyayı görüntüle 333Ekli dosyayı görüntüle 334Ekli dosyayı görüntüle 333
Bu sorunu nasıl Bir işlem sonrası yapmaya başladı hocam?
Yani başından beri mi böyle yoksa uygulama yükleyince veya update aldıktan sonra filan mı başladı sorununuz?
Repair işlemi yanlış yapılmış olabilir hocam yeniden artırmayı deneyin Veya kendiniz atınBaşından beri böyle ben sim karttan zannediyordum onuda yeni değiştirdim ama hala bu sorun gecmedi
Repair işlemi derken imiedenmi bahsediyorsunuz ?Repair işlemi yanlış yapılmış olabilir hocam yeniden artırmayı deneyin Veya kendiniz atın
Evet HocamRepair işlemi derken imiedenmi bahsediyorsunuz ?
Bunun için Eminönü Doğubank a bile götürdüm adamlar t mobile yapamiyor bana telefonun 3 gün burda kalmasi gerektiğini bizdeki programin attigi imei kabul etmedi dedi sonradan soğudum.varmi bildiğiniz bi yöntem ?Evet Hocam
Ben böyle bi program duymadım linki varmi acabaCihazın Stock imeisinin qcn yedeği varsa qcn editör ile düzenleyip restore yapmayı denediniz mi hocam?
T mobile değişik ise birşey diyemem ama her oneplus repair yöntemi thunder ile ücretsiz yapilıyor.
Başka yapan toollarda var onlar ücretli.
Şöyle izah edeyim kodlama aynı herkes kendi arayüzünü ekleyip paralı olarak kullanıma sunuyor.
Thunder cracklenmis olduğu için bedava kullanma şansı veriyor.
Oneplus en düşüğünden en yüksek modeline kadar repair yapıyor.
Haliyle sizin cihazada yapamaması saçma geliyor.
Ben böyle bi program duymadım linki varmi acaba
Cihaz 5g olduğu için miracle thunder .tr tool ve dft ile denedik imie repair yapamadik hd1925Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet error hepsi error (Qcn editleyip denediniz mi hocam?
Xioami yöntemini denediniz mi yani?
Errror dediğiniz cihaza root atıp ADB komutlari ile diag modu açıp qcn yedeği alıp editleyip restore etmenize rağmen mi errror veriyor?Evet error hepsi error (