OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!
Herkese selam arkadaşlar. Yakın zamanda Oneplus 10 Pro alacağım fakat kafam çok karışık. Sebebini şöyle açıklayayım
Global versiyonu var (sadece siyah rengi mevcut)
Çin versiyonu var (ama global rom yüklü) (istediğim, yani yeşil rengi mevcut)

Global versiyon ile Çin versiyonuna global rom atılmış cihazlar arasında ne gibi farklar var ne gibi sıkıntılar yaşamam muhtemel? Örnek vermek gerekirse Çin versiyonuna global rom yüklenmesi cihazı tamamen global yapar mı yoksa sürüm yükseltmesi veya imei repair durumunda cihaz tekrar eski haline mi döner veya sürüm yükseltmek mümkün olmaz mı? bu konuda tecrübeli arkadaşların beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Bir de Oxygen mi yoksa ColorOs mu arkadaşlar ? performans olarak soruyorum

Cevaplayan herkes için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Son düzenleme:
Herkese selam arkadaşlar. Yakın zamanda Oneplus 10 Pro alacağım fakat kafam çok karışık. Sebebini şöyle açıklayayım
Global versiyonu var (sadece siyah rengi mevcut)
Çin versiyonu var (ama global rom yüklü) (istediğim, yani yeşil rengi mevcut)

Global versiyon ile Çin versiyonuna global rom atılmış cihazlar arasında ne gibi farklar var ne gibi sıkıntılar yaşamam muhtemel? Örnek vermek gerekirse Çin versiyonuna global rom yüklenmesi cihazı tamamen global yapar mı yoksa sürüm yükseltmesi veya imei repair durumunda cihaz tekrar eski haline mi döner veya sürüm yükseltmek mümkün olmaz mı? bu konuda tecrübeli arkadaşların beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Bir de Oxygen mi yoksa ColorOs mu arkadaşlar ? performans olarak soruyorum

Cevaplayan herkes için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Oneplus cihazlarda global çin fark yok.
Sadece hangi ülkeye yani varyanta ait ise o ülkeye özel ödeme yöntemi sosyal medya alışveriş uygulamaları yüklü olarak gelir
Örneğin; çin versiyonda aliexpress
Global paypall amazon vs yüklü gelir.
Türkiye cihazı olmuş olsa Yemeksepeti Trendyol vs uygulamalar yüklü gelir hocam donanım olarak hepsi aynıdır hiç bir fark yoktur.
Repair konusunda bilgim yok eğer birine atılıyor ise hepsine atılıyordur o yüzden fazla Kafa yormaniza gerek yok bence