yigitsonkurt
Üye
Arkadaşlar youtube da bir videoya denk geldim bunun gibi bir çok video var oneplus cihazlara samsung gibi chip id yapıyırlarmış deneyen deneten var mı
Son düzenleme:
Daha önceden ben IMEI repair işlemlerinin hindistan bazlı yapıldığını tekrar tekrar demiştim sonradan bizim ülkemize geliyor diyede belirtmiştim.Arkadaşlar youtube da bir videoya denk geldim bunun gibi bir çok video var oneplus cihazlara samsung gibi chip id yapıyırlarmış deneyen deneten var mı
Edl modda kredisiz yükleme olmuyor mu?ben konulara hakimim lakin cihazı bozduğunda ücretsiz kredisiz bir yazılım yükleme yapabilseydik kendi cihazım üzerinde denemeler yapabilirdim ama her bozulduğunda kredi ile oplus dan yazılım yüklemek büyük meziyet
Saten sıkıntı modemde bende azıcık uğraştım ama olmadi cihazda rsa kilidi var.modem dosyasına azıcık dokunsam ya da silsem cihaz açmıyor kendini
Rsa kilidinden kaynaklı bu sorun şeması olsaydı ve gereken dirençler(Diot) değiştirilmiş olsaydı root erişimi ile backup restore edilebilirdi ancak buna konuya hâkim bir dev yardımcı olmadan imkansız gibi hala dahao kadar riske girmedim oplus la yazılım atmamak için diğer cihazlarda nv editor ile nv klasörüne girince giriyor ama bnm cihazda private olarak gözüküyor ve girilmiyor sanırım kitlenen kısım o kısım o kısmı silip yüklemeyi deneyceğim imei giderse daha sonra orayı silip gizli olmayan nv dosyasını yazmayı deneyeceğim ama bir dft gibi ya da umt tool gibi yazılımlarla cihaza erişilmediği için o da sorun oplus ya da msm de dosya yükleme ya da yedekleme kısımları kısıtlı
Hocam ortada bişey yok diyeceksin niye sende anladığım kadarıyla az çok bu işin içindesin.şöyle bir şey var denemek isteyen arkadaşalr denyebilir emin olamadım ben
anladım teşekkürlerHocam ortada bişey yok diyeceksin niye sende anladığım kadarıyla az çok bu işin içindesin.
IMEI repair olsaydı halabtech taktiğini diyeyim
Uzaktan erişim ile destek isteyip kullanılan prolar yani kredili tool bile olsa sistemini çözüp direk kendi toollarina entegre ediyorlar ki bu ekip Pakistan Hindistan ve Afganistan'da aşırı şekilde ilgi gören bir tool grubu ki umt, dft vs katmıyorum bile.
Yani hala IMEI repair olayı yalan ortada anlatım olur ancak işlemin yapıldığı videosu yok göz ucuyla bile ancak;
Samsung cihazlarda olduğu gibi server olayı olabilir ben videoya sararak göz attım baştan sona izlemedim ama olurda çıkarsa halabtech bunun üzerine %100 çözüm olursa mutlaka paylaşıyor yani paylaşıyor dediğim kendi toollarina entegre edip nasıl kullanılır videosunu alıp yayınlıyorlar böyle hindistan bazlı yapılan şu bulundu edildi videolarına denk gelirseniz halabtech kontrol et Bir video yoksa %90 yalandır onlar takip ediyor piyasayı çünkü Hint tarafında