Selam arkadaşlar bende eu Nord 2 var ben buna india android 12 beta yükledim ama tekrar eski eu orjinal romuna dönmek istiyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
IMEI için Android 12 olmasın öyle ise 11 e dönüş yapınMerhaba, Nord 2 ye imei atabildiniz mi? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
android 11 için de yardıma ihtiyacım var. Bir iki telefoncu işi çözemedi.IMEI için Android 12 olmasın öyle ise 11 e dönüş yapın
Diag acabiliyormusunu,android 11 için de yardıma ihtiyacım var. Bir iki telefoncu işi çözemedi.
Ne gibi bir yardım gerekiyor sorun ne tam olarak hocam?android 11 için de yardıma ihtiyacım var. Bir iki telefoncu işi çözemedi.
açtım, hatta bir kaç imei işini hallolur gibi oldu. Çeşitli romları da denedim. İnternette bulduğum kılavuzlar da çok işe yaramadı. Nord 2 ve şimdi eşimde de Nord 2 T var. Ücretli yardıma da açığım.Ne gibi bir yardım gerekiyor sorun ne tam olarak hocam?
Nord 2 için IMEI değiştirme konusundaNe gibi bir yardım gerekiyor sorun ne tam olarak hocam?