Suleymancoban48
Üye
Merhabalar one plus 9R kullanan arkadaşlar android 12 gelmiş durumda ota yolu ile yükleyebilirsiniz.
Cihaz elime geçince inş 😂Merhabalar one plus 9R kullanan arkadaşlar android 12 gelmiş durumda ota yolu ile yükleyebilirsiniz.
Alakası yok hocam cihazın Türkiye varyantı yeni çıktı sayılır haliyle volte PDC kurulu gelmiyor.Arkadaşlar atılan imei ile alakalı olabilir mi volte sorunu.
Hocam benim arkadaş da kullanıyor onun hemen aktif oldu.Alakası yok hocam cihazın Türkiye varyantı yeni çıktı sayılır haliyle volte PDC kurulu gelmiyor.
Ancak grece özel satılan cihazda açık olur Türkiye operatörleri aynı altyapı diye biliyorum.
Sonraki updatelerde bu sorun çözülecek diye duydum
Bir tek ben mi varımArkadaslarin 9R 'in kod adi LE2100 ama bu gelen güncelleme bildiriminde LE2101 diyor yabanci forumlarda biraz arastirma yaptim optimizasyon sorunu uygulama hatalari hızlı sarj olmama 65W yani gibi sorunlar çıkıyormuş var mi guncellemeyi yapan kullanan?
Sende durum ne usta var mi sıkıntı cihazdaBir tek ben mi varım
Bende gitmedi hocam cihazda Le2120 yazıyordu gelen güncelleme le2101 di. Güncelledim imei falan da gitmediArkadaşlar benim cihaz da 9r le2100. Gelen güncelleme le2101 şimdi güncellersem IMEI gidiyor mu yoksa sıkıntısız kullanmaya devam edebilir miyiz? Bazı kaynaklarda model numarası farklı olduğundan IMEI lerin uçtuğundan bahsediliyor. Bilenler, aynı modele sahip olup güncelleyenler durumdan haberdar ederse büyük iyilik etmiş olur.