miyyoptikfare
Üye
oneplus 8t kullanıyorum kb2001 modeli oneplus telefonlarda nfc kullanabilen var mı
8t kb2000 var ancak hiç kullanmadığım için bilmiyorum.oneplus 8t kullanıyorum kb2001 modeli oneplus telefonlarda nfc kullanabilen var mı
bankacılık uygulamasına mobil ödeme gelmişti deneyeyim dedim iki tane bankacılık uygulaması denedim ödeme yapmadı evdeki telefonlarla fotoğraf falan gönderip alayım dedim yok çalıştıramadım bir türlü8t kb2000 var ancak hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Ancak isterseniz araştırma yaparım sorun oluyorsa aldığınız hatayı belirtin hocam çözümünü bulurum l.
Update sonrası başlamış ya önceki sürüme dönecek yada sonraki ota update ile düzelmesini bekleyeceksiniz hocambankacılık uygulamasına mobil ödeme gelmişti deneyeyim dedim iki tane bankacılık uygulaması denedim ödeme yapmadı evdeki telefonlarla fotoğraf falan gönderip alayım dedim yok çalıştıramadım bir türlü
sizin telefonunuz da çalışıyor mu deneme şansınız oldu muUpdate sonrası başlamış ya önceki sürüme dönecek yada sonraki ota update ile düzelmesini bekleyeceksiniz hocam
Ben kullanmıyorum hocam o yüzden denemedim bu zamana kadar hiç 😅sizin telefonunuz da çalışıyor mu deneme şansınız oldu mu
Türkiye firmearede deneme şansınız olursa ekleyin foruma hocam.Poco da sorunsuz çalışıyor oneplus 9 için denedim olmuyor ikisinde de pixel port kullanıyorum