OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Mobil Veri ile Uygulama Çalışmaması

eagle

Üye
Merhabalar,
9 Pro cihazımda şu an a13 Oxygen arayüzü yüklü. WiFi üzerinden bir sıkıntı yok ama mobil veri kullanırken az kullandığım uygulamalar maalesef açılmıyor internet hatası veriyor. Daha önce OnePlus kullanmadım neden olduğunu anlayamadım. Çok kötü bir durum örnek vermek gerekirse çok haritalar kullanmam ayda bir açıp bir şeye bakmak istiyorum bağlanmıyor. Diğer bir örnek Hepsiburada uygulaması arada girerim mobil veri ile açılmıyor. WiFi bağlanınca direkt açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

eagle

Üye
Hocam a13 kurduktan sonra sıfırlamıştım ama çok olmadı a13 yükleyeli. Acaba dedim bi ayardan vs mi böyle yapıyor. Yine de sıfırlamalı mıyım sizce?

Hocam a13 kurduktan sonra sıfırlamıştım ama çok olmadı a13 yükleyeli. Acaba dedim bi ayardan vs mi böyle yapıyor. Yine de sıfırlamalı mıyım sizce?
Ne zaman başladı bu sorun hocam?
yani update sonrası ise evet format çözüm olur veya cihazda data çakışması veya sistemsel sorunlar olabilir.

Hocam şöyle a13 yükledim sonra formatladım sorunu da 1 hafta önce fark ettim.
Cihazda host benzeri sorun varmış gibi sanki hocam format sorunu çözebilir de çözmeye bilirde İlk kez duydum bunu bir dönemler vardır buna benzer sorun ama hiç bir şekilde bağlanmazdi root atıp host dosyasını silince sorun çözülürdu sizinki benzer ama başka bir sorun