coskuncomak
Üye
İyi günler. Bende oneplus 9r 12-256 LE2100 Hindistan Modeli bir cihaz var. Ben buna havoc os 4.16 kurmak istiyorum. Bunu kurduğumda atılan imei silinir mi? Yada brick gibi durumlarla karşılaşırmıyım?
Herhangi sorunu olmaz olursa dahi unbrick yani cihazı ayağa kaldırma talimatları forum üzerinde bulunmaktadır.İyi günler. Bende oneplus 9r 12-256 LE2100 Hindistan Modeli bir cihaz var. Ben buna havoc os 4.16 kurmak istiyorum. Bunu kurduğumda atılan imei silinir mi? Yada brick gibi durumlarla karşılaşırmıyım?
Size bir soru daha sormak istiyorum. Oneplus 8t için kebab kod ismiyle yayınlanan Lineage OS Official sürümünü oneplus 9r cihazıma kurabilir miyim?. Bilginiz var mı?Herhangi sorunu olmaz olursa dahi unbrick yani cihazı ayağa kaldırma talimatları forum üzerinde bulunmaktadır.
Rehber - OnePlus 9R unbrick
Cihaz bootloop yani açılış ekranında kaldığı zaman kurtarmak için işinize yarayacaktır. 1- aşağıdan global rom dosyasını indirin https://onepluscommunityserver.com/list/Unbrick_Tools/OnePlus_9R/India_LE28DA/R%20(11)/OnePlus_9R_India_OxygenOS_11.2.1.1.zip 2- aşağıdan Msmdownload dosyasını...www.oneplusturkiye.com
İndirme sırasında konu başlığında 8t/9r ibaresi varsa evet yoksa hayır hocamSize bir soru daha sormak istiyorum. Oneplus 8t için kebab kod ismiyle yayınlanan Lineage OS Official sürümünü oneplus 9r cihazıma kurabilir miyim?. Bilginiz var mı?