OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Avrupa Çin Hint Sürümler Arası Farklar

Merhaba arkadaşlar,
Mi den OnePlusa geçmeyi düşünüyorum birkaç noktada çok takıldım, Mesela 9 Pro almayı düşünüyorum ama Avrupa modeli öneriliyor genelde, Plaka gidiyor Update sorunları vs kafamı karıştırdı.
Sorularım şöyle,

Avrupa Modeli almanın faydaları ve eksileri ;
Çin Modeli almanın faydaları ve eksileri ;
Hint Modeli almanın faydaları ve eksileri;

Aradaki genel farklar eksileri artıları,sorunsuz kullanım için plaka sorunları yaşamadan =? Eşittirden sonra En mantıklı model hangisi olmalı.
Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Mi den OnePlusa geçmeyi düşünüyorum birkaç noktada çok takıldım, Mesela 9 Pro almayı düşünüyorum ama Avrupa modeli öneriliyor genelde, Plaka gidiyor Update sorunları vs kafamı karıştırdı.
Sorularım şöyle,

Avrupa Modeli almanın faydaları ve eksileri ;
Çin Modeli almanın faydaları ve eksileri ;
Hint Modeli almanın faydaları ve eksileri;

Aradaki genel farklar eksileri artıları,sorunsuz kullanım için plaka sorunları yaşamadan =? Eşittirden sonra En mantıklı model hangisi olmalı.
Şimdiden teşekkürler
Özellikler herşeyi ile aynıdır.
Farklar; ait olduğu bölgede kullanılan sosyal medya alışveriş veya ödeme yöntemi içeren vs uygulamaları yüklü olarak gelir.
Türkiye romlarda Yemeksepeti, Trendyol vs yüklü gelirken bunlar global hindistan vs Romlarda olmaz hocam.
Oneplus diğer markalar gibi sattığı ülkeye göre donanım değişiklik yapıp vermiyor hepsi aynı donanıma sahip tek fark içindeki yazılımda bölgeye göre değişiklikler oluyor kısacası budur

Bahsettiğim şey o değil hocam, çin ve Hint sürümlerinde silinme oluyormuş reset veya update yapılınca, ama Avrupa sürümlerde bu sorun olmuyormuş.

Bahsettiğim şey o değil hocam, çin ve Hint sürümlerinde silinme oluyormuş reset veya update yapılınca, ama Avrupa sürümlerde bu sorun olmuyormuş.
Cihazım çin kb2000 op8t ben eu kurdum düşmedi IMEI sonrada custom Roma geçtim.
Bu dediğiniz 3 ay kadar önce verilen IMEI düşüyor diye geri çekilen sürüm değil mi hocam?

Ayrıca elimde 8t harici cihaz olmadığı için düşüyor düşmüyor emin yazamıyorum ama düşmüyor deniliyor düşüren vardı evet ama onu geri çekip düzenlediler sorun giderildi denildi

Ben öyle okudum bir çok yerde, Mesela Android 11 den 12'ye geçişte gibi sürüm farklılıklarında plaka gidiyor gibi yorumlar okudum. Özellikle Oneplus 8-9 gibi serilerde oluyormuş sıkıntı

Ben öyle okudum bir çok yerde, Mesela Android 11 den 12'ye geçişte gibi sürüm farklılıklarında plaka gidiyor gibi yorumlar okudum. Özellikle Oneplus 8-9 gibi serilerde oluyormuş sıkıntı
Bende neden gitmedi hocam izlediniz video veya yazılar subat ve öncesi için ise kalktı o olay.
İlk gelen a12 de çok fazla buglar ve hatalar vardı imeilerin düşmeside olunca anında geri çekildi 3 hafta kadardır sorunları çözülmüş şekilde geri yayınlandı