dodurga8888
Üye
2123 4 gün önce aldım hepsini tek tek güncelledim gitmedi bende 14te de duruyor.bana niye gelmedi. bende oneplus 9 pro kullanıyorum.
birde a14 e geçtiğinde imei gitti mi?
uzmanlar telefona gelmeden yapmayın diyorlar. nadirde olsa buradan yapanlarda telefonun çökmesi söz konusu olabiliyormuş. + oneplus9pro ise gitmez.Arkadaşlar oxyen update uygulamasını indirdim. Resimdeki gibi uldate çıktı, indirip kurarsam imei gider mi acaba?
Oneplus 9 pro kullanıyorum. İndireyim mi? imei gitmez değil mi?uzmanlar telefona gelmeden yapmayın diyorlar. nadirde olsa buradan yapanlarda telefonun çökmesi söz konusu olabiliyormuş. + oneplus9pro ise gitmez.
İmei gitmez. İndirdim kullanıyorum.Cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar
Oxyen update uygulamasından mı indirdin hocamİmei gitmez. İndirdim kullanıyorum.
Hayır hocam bana kendi geldi LE2123 cihazım zaten alalı 1 hafta oldu 13e kadar güncelledim 14 kendisi geldi.Oxyen update uygulamasından mı indirdin hocam
Benimki yurtdışı bir sıkıntı olur mu?Hayır hocam bana kendi geldi LE2123 cihazım zaten alalı 1 hafta oldu 13e kadar güncelledim 14 kendisi geldi.
Oxygen update uygulamasinda bana a14 görünüyor 5 gb cihazım le 2121Hayır hocam bana kendi geldi LE2123 cihazım zaten alalı 1 hafta oldu 13e kadar güncelledim 14 kendisi geldi.