OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım 9pro hakkında bilmediklerim

Bambaşka marka telefon almayı düşünürken bugün oneplus 9 pro'ya yoneldim. Konuyu açmadan forumda da araştırma yaptım ama oneplus dünyasını detaylıca bilmediğim için konu açma gereği hissettim.

1. Hangi cihaz olursa olsun (t mobile-global) cihazda bari bir isinma sorunu var mı ? Bazı mesajlarda T-Mobile dan globale geçilen cihazlarda romdan kaynaklı olabileceği söyleniyor

2. Isınma problemini güncelleme ile halledecegini söylemiş firma guncelleme ile problem ortadan kalktı mı ( ki buradan da öğrendiğim kadarıyla işlemciden kaynaklı bir problem kalktığıni sanmıyorum umarım kalkmıştır?

3.t mobile versiyon cihazdan uzak mı durmaliyim global versiyonu mu tercih etmeliyim alırken ?

3.volte ve vowifi sorunu sadece t mobile versiyonda mi yoksa t mobile dan globale geçen versiyonda mı çıkıyor yoksa IMEI atildigi için şans eseri hepsinde de çıkabilir mi ?

Genel anlamda tavsiye verirseniz çok memnun olurum

Bambaşka marka telefon almayı düşünürken bugün oneplus 9 pro'ya yoneldim. Konuyu açmadan forumda da araştırma yaptım ama oneplus dünyasını detaylıca bilmediğim için konu açma gereği hissettim.

1. Hangi cihaz olursa olsun (t mobile-global) cihazda bari bir isinma sorunu var mı ? Bazı mesajlarda T-Mobile dan globale geçilen cihazlarda romdan kaynaklı olabileceği söyleniyor

2. Isınma problemini güncelleme ile halledecegini söylemiş firma guncelleme ile problem ortadan kalktı mı ( ki buradan da öğrendiğim kadarıyla işlemciden kaynaklı bir problem kalktığıni sanmıyorum umarım kalkmıştır?

3.t mobile versiyon cihazdan uzak mı durmaliyim global versiyonu mu tercih etmeliyim alırken ?

3.volte ve vowifi sorunu sadece t mobile versiyonda mi yoksa t mobile dan globale geçen versiyonda mı çıkıyor yoksa IMEI atildigi için şans eseri hepsinde de çıkabilir mi ?

Genel anlamda tavsiye verirseniz çok memnun olurum
T mobile veya global cihaz aynı hocam tek farkı yazılım bana sorarsanız direk t mobile alın arada uçurum bir fark var çünkü ama donanımsal olarak hiç bir fark yok.
T mobile hazır 9 proya tek sim yuvası olan sim slottu taktırıp modem üzerinden tek IMEI aktif gösterip diğer sim slottu yokmuş gibi gösterip kendi adı altında satıyor müşterisine ancak 2li sim slottu alıp yazılım ile globale çevirip ortalama 4bin TL'ye varan hatta bazende geçen Bir para tasarrufu sağlamış oluyorsunuz o yüzden hiç düşünmeden t mobile veya global sorunuzu aklınızdan silin.
Isınma konusuna gelince hangi marka model fark etmez sdb888 ve sd8.1 gen işlemciler üretim hatalı aslında hatalı değil ama ısınma sorunu var aslında sorun değil ama eski seri işlemcilere göre aşırı yüksek FPS yiyen uzun süreli ağır oyunlarda ısınma yapar bunun yazılım ile önüne geçilmez çünkü yazılım ile alakası yok haliyle ısınma yaptığı için cihaz sorunlu sanılır.
Şuan Xiaomi, Samsung, oppo oneplus vs markalarda snapdragon 888 ve snapdragon 8.1 gen işlemcili cihazlarda ısınma olur işin uzunu kısası budur hocam(yüksek fps veren oyunlarda olur bu ısınma tabi ki günlük kullanımda hiç ısınma yok denilecek kadar az olur)