Nedir kafanızdaki sorular bende bugün kendim döndüm 12 den 11 re 8t cihazım şarj süresi azalmıştı 11 re dönüş yaptım yedek almanız gerekiyor telefon sıfırlanıyor başka bir sorun olmuyorRehber - OnePlus Sürüm düşürme veya Update yapma
Merhabalar forumda İlk kullandığım cihazın Kendi bölümünde açtım ancak bu işlem her OnePlus cihaz için geçerlidir. Bu yüzden dolayı herkesin faydalanması için burayada ekleme kararı aldım. Işlemlerde takılan sorusu olan yorum atabilir gördüğüm gereken yardımı yapmaya çalışırım. Konularda...www.oneplusturkiye.com
@SerseriStyLe'ın rehberinden biraz fikir edindim ama kafamda hala sorular var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu linke girip ülkeyi seçiyoruz ama benim cihazım KB2001 olduğu için Hindistan'ı mı seçmem lazım?
IMEI gider mi mesela şebeke yok gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Yedekten kastınız resimler vesaire ise onlar sorun değil. Güncelleme gibi dönülüyor sanırsam 11'e.Nedir kafanızdaki sorular bende bugün kendim döndüm 12 den 11 re 8t cihazım şarj süresi azalmıştı 11 re dönüş yaptım yedek almanız gerekiyor telefon sıfırlanıyor başka bir sorun olmuyor
Aynen güncelleme gibi imei gitmedi benim ama gitmez diyemem ben göze alarak yaptımIMEI gider mi mesela şebeke yok gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Yedekten kastınız resimler vesaire ise onlar sorun değil. Güncelleme gibi dönülüyor sanırsam 11'e.
Cihazımın bootloader kilidi kapalı, bir sorun oluşturur mu?Aynen güncelleme gibi imei gitmedi benim ama gitmez diyemem ben göze alarak yaptım
Hangi ülkeyi seçmem lazım?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu linke girip ülkeyi seçiyoruz ama benim cihazım KB2001 olduğu için Hindistan'ı mı seçmem lazım?
Oluşturmaz açmayın zaten bootloaderi kapali kalsın OEM I acinCihazımın bootloader kilidi kapalı, bir sorun oluşturur mu?
?
OEM nedir?Oluşturmaz açmayın zaten bootloaderi kapali kalsın OEM I acin
OEM geri dönüşte lazım değil aslinda ama ne olur ne olmaz die aç diyorum OEM onyukleyici kilidi diyeyim ben sanaOEM nedir?
Teşekkür ederim hocam birde üsste bir sorum vardı ülke ile ilgili 🙃OEM geri dönüşte lazım değil aslinda ama ne olur ne olmaz die aç diyorum OEM onyukleyici kilidi diyeyim ben sana
Abd yi secCihazımın bootloader kilidi kapalı, bir sorun oluşturur mu?
Hangi ülkeyi seçmem lazım?
Ama cihazım Hindistan sürümü. Sıkıntı çıkartmaz değil mi?Abd yi sec
CikarmazAma cihazım Hindistan sürümü. Sıkıntı çıkartmaz değil mi?
IMEI yedeği demekEFS-QCN yedeği nedir birde?
Nasıl alınıyor?IMEI yedeği almak
IMEI yedeği demek
yedekleri Qpts ile alabilirsin ama bu konulara hakim değilsen yardım al bilen birindenNasıl alınıyor?